Als je kinderen groter worden veranderd er ook veel in je interieur. Het speelgoed verdwijnt en er ontstaan lege plekken. Zoek jij al een tijd naar een nieuwe indeling maar weet je niet waar te beginnen?


Ik help jou met mijn

Kleur- en indelingsadvies


Met dit advies ga ik aan de slag met nieuwe kleuren en een nieuwe indeling met de meubelen die jij al hebt en mocht dit wenselijk zijn een aanvulling daarop.

Na het inplannen van een bel afspraak neem ik op dat moment telefonisch contact met je op voor het plannen van de intake.


Tijdens deze intake bespreken we al jouw wensen en neem ik foto's van de ruimte. Ook meet ik alle meubelen op die we gaan hergebruiken en meet ik de ruimte op. Hiermee ga ik aan de slag om voor jou een nieuw verrassend interieur te creƫren. Na 14 dagen hebben wij een 2e afspraak voor de presentatie van het plan. Hierbij ontvang je een 2d plattegrond, kleurstalen en de informatie over de eventuele nieuwe meubelen. Op deze manier kun jij meteen aan de slag met de nieuwe kleuren in indeling die helemaal bij jullie past!


De investering die dit advies bedraagt is 475,-

Past dit advies bij jouw wensen? Plan dan meteen je bel afspraak in.